[Us] Заснемане на

Ivaylo Markov ivo at ludost.net
Sun Oct 15 01:00:31 EEST 2017


Привет,

Днес с мен се свърза един младеж, когото срещнах покрай последния ученически хакатон в ТУЕС. Иска да ползва лаба (и някаква част от видео техниката), за да заснеме рекламен клип за свой проект, евентуално за Kickstarter. Описанието на проекта е следното:

> Проектът носи името Gamegains. Представлява онлайн платформа за монетизация на геймплей. Геймърите могат да играят игри и да взимат пари на базата на своя резултат в съответната игра. Това става посредством рекламите, които могат да се гледат, а те се качват от друг тип потребители - адвърдайзъри. Също, разработчиците на игри могат да качват методи за монетизация в техните си игри. Това ще ми е и дипломната работа. В началото на ноември ще пусна MVP, a в дните от предстоящата седмица ще пусна сайта, в който има блог, магазин и повече информация за Gamegains. Сайтът е https://gamegains.com и в момента е заключен.

Вие ОК ли сте видео за проекта да се снима в лаба? За техниката аз ще имам грижата да се ползва правилно и да бъде оставена в същото състояние.

Поздрави,
Иво
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: application/pgp-signature
Size: 833 bytes
Desc: OpenPGP digital signature
URL: <http://lists.ludost.net/pipermail/us/attachments/20171015/7de0b276/attachment.sig>


More information about the Us mailing list