[Us] Сбирка и дискусия относно съдбата на ГС инит Лаб

Mario Mishev mario at ludost.net
Mon Jul 23 16:22:19 EEST 2018


След интензивна дискусия в #initlab, искам да повдигна въпроса какво правим с/в ГС Init Lab.

Ясно е че в последно време никой нищо не прави в/за лаба и нещата са на автопилот. След като Владо започна в Деврикс и предупреди че ще е зает с работа, още по-малко има шанс да се случват неща.

Моля това писмо да не бъде четено като критика срещу който и да било индивидуално, целата му е да се заформи дискусия около съдбата на Лаба и ние като негови членове и най-активни contributors.

Предложението ми е да се съберем и обсъдим сериозно какво, как и кога можем да направим по въпроса с цел продължаване и най-важното развиване на ГС init Lab.

По мои виждания проблема е поне двустранен - нямаме голяма членска маса, а текущата е заета с лични неща и съответно има дефицит на време/желание за занимание с дори текущите issue-та свързани с Лаба. Това се отнася и до мен самия - аз може и да съм физически там, но не се занимавам с Лабови дела, а лични (най-често играене на игри).

Всякаква форма на критика се приема спрямо това мое предложение, и за да съм по-конкретен в искането си, моля изберете си ден от doodle-а, в който да се съберем.

https://doodle.com/poll/a7wrp4i6aym4m8mf


Поздрави,
Марио



More information about the Us mailing list